ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΠΟΡΟΣ

Απάντηση Παπαχρήστου, Αντιδημάρχου Πόρου, σε δημοσίευμα μας

Πήραμε και δημοσιεύουμε επιστολή – απάντηση του Παπαχρήστου, σχετικά με το περιεχόμενο του άρθρου μας.

Μας γράφει λοιπόν:

Κύριε Λαζαρίδη,
Στις 25 Φεβρουαρίου δημοσιεύσατε συκοφαντικό άρθρο προς το πρόσωπό μου, με τίτλο «Δώρο το ταξίδι σε Ισραήλ στον Στρατηγό και στον Αντιδήμαρχο Πόρου Παπαχρήστου» και περιεχόμενο σύμφωνα με το οποίο
(α) τα έξοδα του ταξιδιού στο οποίο -πράγματι- βρισκόμουν τότε με την σύζυγό μου καλύφθηκαν από «εργολάβο» και (β) ως Αντιδήμαρχος όφειλα δήθεν να λάβω άδεια από το Δημοτικό Συμβούλιο για την ολιγοήμερη απουσία μου. Θέσατε μάλιστα και σοβαρά  ερωτήματα «για το ηθικό μέρος» των όσων «αποκαλύψατε», τα οποία μάλιστα επαναλάβατε και σε νεότερο δημοσίευμά σας.
Όπως γνωρίζετε, όλες οι ανωτέρω αναφορές σας είναι απολύτως αναληθείς. Προκειμένου να αντιληφθούν οι αναγνώστες σας τη διαστρέβλωση των πραγματικών περιστατικών στην οποία προβήκατε, αναφέρω ότι το δεύτερο φιλικό ζευγάρι με το οποίο πήγαμε στην εκδρομή (εκτός του ζεύγους Δ. Στρατηγού) ήταν ο στενός μας φίλος, Ποριώτης, Κώστας Καβαρλίγκος, συνταξιούχος ηλεκτρολόγος – «εργολάβος», με τη σύζυγό του. Εκτός του ότι ο κ. Καβαρλίγκος δεν πλήρωσε τα έξοδα των υπολοίπων, τονίζω επίσης, ότι ουδέποτε έχει αναλάβει κάποια εργολαβία από τον Δήμο Πόρου. Τέλος, αναφέρω ότι, σύμφωνα με το άρθρο 61 του Ν. 3852/2010, άδεια του Δημοτικού Συμβουλίου προβλέπεται μόνο για απουσία Αντιδημάρχου πάνω από 30 ημέρες συνολικά ετησίως.
Παρακαλώ άμεσα να ανακαλέσετε τα όσα έχετε αφήσει να εννοηθούν για το πρόσωπό μου και να δημοσιεύσετε την παρούσα επιστολή μου.
Πόρος, 7-3-2018
Ο Αντιδήμαρχος Πόρου
Αναστάσιος Παπαχρήστου
Εκτύπωση