ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΣΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΠΟΡΟΣ

Παπαχρήστου, Αντιδήμαρχε Πόρου, ποιός σου πλήρωσε τα έξοδα του ταξιδιού σου στο Ισραήλ;;;

 

 Ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαζαρίδης, απαντά … στην απάντηση Παπαχρήστου:

Κύριε Παπαχρήστου.
Δεν γνωρίζουμε πως αξιολογείτε εσείς συκοφαντικό ένα δημοσίευμα, σίγουρα όμως η νομική σας ανεπάρκεια και οι γραμματικές σας γνώσεις δεν σας επιτρέπουν κάτι τέτοιο.
Επί της ουσίας της απαντήσεως σας στο δημοσίευμα μας με τίτλο « Δώρο το ταξίδι σε Ισραήλ στον Στρατηγό και στον Αντιδήμαρχο Πόρου Παπαχρήστου» λυπούμεθααλλά  γράφετε «άλλα λόγια ν΄αγαπιόμαστε».
Εξηγούμαστε:
Εμείς ρωτάμε στο δημοσίευμα μας «Στον Πόρο όμως κυκλοφορεί, ότι τα έξοδα της εκδρομής έγιναν από τρίτο πρόσωπο, δηλαδή δεν τα πλήρωσαν Στρατηγός και Παπαχρήστου. 
ΕΣΕΙΣ απαντάτε :»Εκτός του ότι ο κ. Καβαρλίγκος δεν πλήρωσε τα έξοδα των υπολοίπων, τονίζω επίσης, ότι ουδέποτε έχει αναλάβει κάποια εργολαβία από τον Δήμο Πόρου».
Γράψαμε εμείς Παπαχρήστου  ότι τα έξοδα τα πλήρωσε ο «εργολάβος» που παρεούλα πήγατε στο Ισραήλ και απαντάτε ότι τα έξοδα δεν τα πλήρωσε ο Καβαρλίγκος; (Εμείς δεν δημοσιεύσαμε το ονομά του εργολάβου, εσύ το έγραψε στην απαντησή σου)
Αν Παπαχρήστου πλήρωνες από την τσέπη σου τα έξοδα, θα μας απαντούσες ως εξής:  «τα έξοδα πληρώθηκαν από εμένα, τον Παπαχρήστου και θα έστελνες τις αποδείξεις πληρωμής των  αεροπορικών εισιτηρίων και του ξενοδοχείου, που  θα ανέγραφαν το όνομα σου ή της συζύγου σου και τα ποσά πληρωμής». ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ TO ΕΠΡΑΞΕΣ;
 Ούτε σε ρωτήσαμε αν ο εργολάβος έχει αναλάβει κάποια εργολαβία από τον Δήμο Πόρου, που μας απαντάς «ότι δεν έχει αναλάβει καμία εργολαβία ο Καβαρλίγκος».
Μας είναι αδιάφορο τι έχει κάνει ο συγκεκριμένος κύριος εκτός και αν ο ίδιος αποκαλύψει ποιος  πλήρωσε τα έξοδα της παρέας! (Ξέρει η όχι αυτός Παπαχρήστου;)
Αντιδήμαρχε Παπαχρήστου, ως δημόσιο πρόσωπο που είσαι, οφείλεις να απαντάς με σοβαρότητα και υπεύθυνα στην κριτική που σου ασκείται. 
Σε ξαναρωτάμε, ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΣΕ τα έξοδα του ταξιδιού σου (οικογενειακώς), στο Ισραήλ και γιατί;
Τι σχέση απέκτησε ο δωρητής του ταξιδιού σας με τον Πόρο και πως γνωριστήκατε μαζί;
Είναι ο δωρητής Έλληνας ή ξένος;
Έστω και τώρα περιμένουμε ειλικρινείς απαντήσεις! 
Τέλος για τον αν έπρεπε ή όχι να πάρεις άδεια από το Δημοτικό Συμβούλιο, εμείς έχουμε την εντύπωση βλέποντας σε όλο το καλοκαίρι να εργάζεσαι τα πρωινά τις εργάσιμες ώρες και μέρες στα μαγαζιά σου,(εναλλάξ), ότι έχεις υπερβεί κατά πολύ τις 30 ημέρες που δικαιούσαι τον χρόνο και έπρεπε να ζητήσεις άδεια από το Δ.Σ του Πόρου.

 

Εκτύπωση