ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ετοιμαστείτε -Τα ροζ φλαμίνγκο επιστρέφουν φέτος και είναι εξαθέσια

Και πριν καλά καλά ξανοίξει ο καιρός, έκαναν εμφάνιση τα πρώτα… φλαμίνγκο!
Φουσκωτά φυσικά.
Η μόνη διαφορά είναι ότι φέτος τα πρώτα που άρχισαν να κυκλοφορούν είναι τεραστίων διαστάσεων!

 

Ηταν 2015 όταν η Τέιλορ Σουίφτ πόσταρε μια φωτογραφία της από μια πισίνα πάνω σε έναν φουσκωτό κύκνο. Ούτε η ίδια φανταζόταν τότε ότι η φωτογραφία της αυτή θα αποτελούσε την αφορμή να γεμίσουν όλες οι θάλασσες του κόσμου με φουσκωτά φλαμίνγκο, κύκνους και μονόκερους.

Η μόδα φυσικά έφθασε και στην Ελλάδα, όπου το περασμένο καλοκαίρι έγινε κανονική… απόβαση φουσκωτών ροζ φλαμίνγκος!

Το ερχόμενο καλοκαίρι, όπως όλα δείχνουν, οι θάλασσες θα γεμίσουν όχι μόνο με τα περσινά ροζ φλαμίνγκο αλλά και με άλλα, το κύριο χαρακτηριστικό των οποίων είναι ότι είναι… τεράστια!

Ηδη στους ιστοτόπους του εξωτερικού άρχισαν να διαφημίζονται τα ανανεωμένα mega-φλαμίνγκο, μονόκεροι και παγώνια τα οποία χωρούν όχι μόνο ένα το πολύ δυο άτομα όπως αυτά που ξέραμε μέχρι τώρα, αλλά έως και έξι άτομα!

Οι διαστάσεις τους είναι 3 μέτρα μήκος επί 3 μέτρα πλάτος!  Χαρακτηρίζονται ως, «ιδιωτικά φουσκωτά νησιά».

Τα τεράστια φουσκωτά παιχνίδια έρχονται με τις… ανέσεις τους, αφού ως πιο εξελιγμένη έκδοση των προηγουμένων έχουν αναπαυτικές θέσεις αλλά και θέσεις για τα ποτά για να απολαύσει κανείς τον ήλιο και τη θάλασσα με κάθε κομφόρ.

Τα νέα φουσκωτά παιχνίδια δύσκολα χωρούν πάντως σε πισίνες και έτσι όσοι τα αγοράσουν θα αναγκαστούν να τα… ρίξουν στη θάλασσα.

Βέβαια, το μεγάλο μέγεθος των φουσκωτών παιχνιδιών έχει και τα μειονεκτήματά του, καθώς χρειάζεται πολύ περισσότερος χρόνος για να φουσκώσουν.

Επίσης ελπίζουμε οσοι τα αποκτήσουν , να μην απασχολήσουν το καλοκαίρι τον κρατικό μηχανισμό της χώρας, να τους ψάχνει και να τους  μαζεύει μεσοπέλαγα και από ξέρες ….

Ήρεμα παιδιά ήρεμα και συνετά….για να απολαύσουμε  το καλοκαίρι .

Εκτύπωση