ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΣΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΠΟΡΟΣ

Απάντηση Χατζηπέρου στην ανοικτή επιστολή των Μάνδηλα και Γρίβα.

Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια!
Το ενδιαφέρον μου δεν περιορίζεται μόνο στον Πόρο και την Τροιζηνία αλλά είναι ισόρροπο και ισοδύναμο προς όλους τους νησιωτικούς δήμους, οι οποίοι για την Περιφέρεια Αττικής έχουν την ίδια βαρύτητα αποδεικνύοντας το έμπρακτα, με έργο.

Σας ευχαριστούμε για τις επίκαιρες και εύστοχες ερωτήσεις σας, που αποτελούν θέματα τα οποία απασχολούν και ταλαιπωρούν κατοίκους και επισκέπτες.

Υπεύθυνος πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης, γι’ αυτό φροντίζουμε να σας ενημερώνουμε υπεύθυνα.

Επιθυμία μου ήταν το έργο της αποκατάστασης του κατεστραμμένου τμήματος του λιμανιού του Πόρου να ξεκινούσε αμέσως μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων προκειμένου να είχε ολοκληρωθεί πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου.
Δυστυχώς, ένα λάθος της τάξεως των 7.291€ στην σύμβαση έφερε αδικαιολόγητη καθυστέρηση 3 μηνών, τουλάχιστον. Χτες, 13/03 ψηφίστηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής η Α’
Αναμόρφωση του Προϋπολογισμού με διορθωμένη τη διαφορά.
Αναμένουμε την έγκριση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής.
Αυτές είναι οι ανίκητες παθογένειες του συστήματος!
Όσον αφορά το δρόμο Δρυόπης-Γαλατά, έχω επανειλημμένως αναφέρει ότι καταληκτική ημερομηνία του έργου -μέχρι τους Αγίους Αποστόλους- είναι ο Μάρτιος του ’19. Στο προηγούμενο επισκεπτήριο, ήμουν εκεί μαζί με την Τροχαία για να διευκολύνω τους επισκέπτες της Ορκωμοσίας.
Έχω ενημερώσει δε τόσο την Τροχαία όσο και τον εργολάβο τις ώρες και ημέρες αιχμής να  υπάρχει ιδιαίτερη αστυνόμευση έτσι ώστε να περιοριστεί η ταλαιπωρία κατοίκων και επισκεπτών.
Εκτύπωση