ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗΠΟΡΟΣ

Ούτε δυο μέρες δεν χάρηκε ο Γιάννης Δημητριάδης και οι χαχόλοι του για την ερήμην καταδίκη μου.

Ούτε δυο μέρες δεν κράτησε η χαρά του Γιάννη Δημητριάδη και των χαχόλων του που τον ακολουθούν στο f/b, για την ερήμην καταδίκη μου στις 28/3/2018.
Μάλιστα, στο κείμενο που ανάρτησε ο Γιάννης Δημητριάδης στο f/b και αναφερόταν στην ποινική μου κατάσταση, να είναι σίγουρος ότι θα κληθεί από την δικαιοσύνη να δώσει εξηγήσεις για τα γραφόμενα του. Όπως επίσης, τον δρόμο της δικαιοσύνης θα ακολουθήσουν οι αναρτήσεις φίλων του κάτω  από αυτό το κείμενο του, και ιδίως πρώην ένστολου που ενώ γνωρίζει τούς νόμους, γράφει αθλιότητες σε βάρος μου.

Όσο για τον χαχόλο φίλο του Δημητριάδη, του συνιστώ να απολαμβάνει τα κρουασανάκια που του προσφέρει απλόχερα ο φίλος του και να έχει υπομονή για να δει τον επίλογο και ποιος σε λίγο θα είναι παρελθόν. Υπομονή.

Επί της ουσίας.

Όπως δεσμεύτηκα χτες, σήμερα, 30/3/2018, κατέθεσα έφεση για την απόφαση αυτή, προ πάσης επιδόσεως, γιατί αν περίμενα την κανονική  επίδοση της,αυτή θα γινόταν τουλάχιστον οκτώ μήνες από σήμερα.

Με την κατάθεση της έφεσης μου, εξαφανίστηκε η πρωτόδικη απόφαση και μαζί με αυτήν και η χαρά του Γιάννη Δημητριάδη και των χαχόλων του στο f/b.

Είναι σαν να μην υπάρχει.

Η υπόθεση θα δικαστεί εξ αρχής στο Εφετείο.Αμέσως πιο κάτω δημοσιεύω το επίσημο έγγραφο άσκηση της έφεσης μου:

 

 

Εκτύπωση