ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΚΟΙΝΩΝΙΑΠΟΡΟΣΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Καταρράκτης τα λύματα χύνονταν στην πλάζ στο Ρώσικο Ναύσταθμο Πόρου. Συγκλονιστικό video.

 

Τα πιό κάτω έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό, στο f/b, ο Δήμαρχος Πόρου Γιάννης Δημητριάδης, σχετικά με την σοβαρότερη θαλάσσια ρύπανση που σημειώθηκε τα τελευταία χρόνια, στην παραλία του Ρώσικου Ναύσταθμου,από λύματα που χύνονταν στην πλαγιά του λόφου και από εκεί στην θάλασσα για πολλές ώρες, από βλάβη στο δίκτυο του βιολογικού, λόγω ανύπαρκτης συντήρησης του από τον Δήμο Πόρου.

Διαβάστε πως παρουσιάζει το περιστατικό ο Δήμαρχος Πόρου

 “Ολοκληρώθηκε τα μεσάνυκτα της Δευτέρας η αποκατάσταση της σοβαρής βλάβης που σημειώθηκε 24 ώρες νωρίτερα στο αντλιοστάσιο του ΒΙΟΚΑ στο ύψωμα πάνω από το Ρώσικο Ναύσταθμο.

Χάρη στην άμεση κινητοποίηση των συνεργείων και των εργολάβων του Δήμου, η βλάβη, η οποία αφορούσε σε ρήξη του κολλεκτέρ του αντλιοστασίου, αποκαταστάθηκε πλήρως στο συντομότερο δυνατό χρόνο και με τη μικρότερη δυνατή όχληση για το περιβάλλον και τους επισκέπτες του νησιού.
Κατά το χρόνο αυτό, ο Δήμος έλαβε όλα τα αναγκαία μέτρα για τη μεταφορά των λυμάτων του δικτύου με βυτιοφόρα οχήματα, τον αποκλεισμό της περιοχής στην οποία σημειώθηκε προσωρινή υπερχείλιση λυμάτων και στην απολύμανσή της, ενώ για το συμβάν ενημερώθηκαν αμέσως το Α.Τ. Πόρου και το Λ/Χ Πόρου.«
Σημείωση mellon.gr:
Αυτό συνέβη με Δημοτική Αρχή τέσσερα χρόνια του Γιάννη Δημητριάδη, που ευθύνεται για την τραγική ρύπανση και τον διασυρμό του Πόρου στους χιλιάδες επισκέπτες λόγω Πάσχα.
Να υπενθυμίσουμε οτι το 2013 σε μια μικρότερης έκτασης ρύπανση, μετά από καταγγελία του Γιάννη Δημητριάδη ως επικεφαλής  της  τότε αντιπολίτευσης, συνελήφθη με την διαδικασία του αυτοφώρου, ο τότε Αντιδήμαρχος, Βαγγέλης Ζεντέλης.
Στην προχθεσινή ρύπανση, (9.4.2018), με Δήμαρχο εδω και τεσερα χρόνια τον Γιάννη Δημητριάδη, ποιος συνελήφθη; ΟΥΔΕΙΣ. ΓΙΑΤΙ;  
Το mellon.gr δημοσιεύει αποκλειστικά φωτογραφία που ελήφθη από απόσταση ενός χιλιομέτρου και δείχνει τον πίδακα των λυμάτων ύψους πάνω από εκατό μέτρα.
Επίσης μόνο το mellon.gr δημοσιεύει τον … καταρράκτη των λυμάτων και το ποτάμι που σχηματίστηκε και χυνόταν στην θάλασσα.
Για όλα αυτά δεν υπάρχει υπεύθυνος;;;

Εκτύπωση