ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΣΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΜΕΘΑΝΑΠΟΡΟΣΤΟΥΡΙΣΜΟΣΤΡΟΙΖΗΝΙΑ

Η πινακίδα που ξεφτιλίζει τον Δήμο Πόρου στους επισκέπτες του νησιού

 Τον Μάιο του 2017, η Δημοτική Αρχή Πόρου, με υποτυπώδη διαμόρφωση σε χώρο που ευρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου, πάνω σε προσχώσεις  χωρίς προδιαγραφές και προϋποθέσεις, δημιούργησε υπαίθριο πάρκινγκ κυρίως για τα αυτοκίνητα των επισκεπτών του νησιού.

 

Μάλιστα τοποθέτησε και ειδική πινακίδα που έγραφε στα Ελληνικά και στα Αγγλικά με ειδική σήμανση, ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ PARKING (ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΣ). (Φωτογραφία επάνω).

Όποιος ακολουθούσε την ένδειξη της πινακίδας, οδηγείται σε ένα χορταριασμένο χώρο που θύμιζε χωματερή.

Το mellon.gr,με δημοσίευμα τότε, ανέδειξε την προχειρότητα και επικινδυνότητα του δήθεν parking, ζητώντας από τον Δήμαρχο Πόρου ή να το κλείσει η να εφαρμοστούν ασφαλής κανόνες λειτουργίας του.

Ο Γιάννης Δημητριάδης, προτίμησε να το κλείσει τοποθετώντας στην είσοδο του δυο ογκώδη μηχανήματα έργου. (Φωτογραφία κάτω).

Επειδή όμως ο συντονισμός στον Δήμο Πόρου είναι για κλάματα, η πινακίδα παραμένει ως έχει, στέλνοντας τους ανυποψίαστους οδηγούς στο πουθενά.

Δηλαδή στο κλειστό «parking».

Εμείς τηλεφωνήσαμε στην ιδιαιτέρα του Δημάρχου Πόρου, Κατερίνα Ανδρεάδη,κάνοντας γνωστή την ανακολουθία αυτή και ζητώντας να το μεταφέρει στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο.

Μετά από ένα χρόνο, η πινακίδα παραμένει ως έχει και το parking στην ίδια κατάσταση, ταλαιπωρώντας τους επισκέπτες του νησιού.

(Οι φωτογραφίες έχουν ληφθεί από το mellon.gr, την Πέμπτη 19/4/2017).

Εκτύπωση