ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΣΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΠΟΡΟΣΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Δεν εγκρίθηκε από την Αποκεντρωμένη η απόφαση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πόρου για παραχώρηση της πλαζ στο ΚΑΝΑΛΙ στην Λεονταρίτση

 

Στον αέρα η παραχώρηση από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πόρου μέρους της πλαζ στην Λεονταρίτση στο ΚΑΝΑΛΙ Πόρου.
 Η Ελένη Μπίσια, που δεκαετίες τώρα εκμεταλλευόταν την πλαζ, ξαφνικά πληροφορήθηκε ότι για το 2018, θα περιοριστεί στο 1/3 του χώρου που εκμεταλλευόταν, γιατί το Δ.Λ.Τ Πόρου, τον υπόλοιπο  χώρο τον παραχώρησε στην Σταματίνα Λεονταρίτση.

Η Μπίσια προσέφυγε στην Αποκεντρωμένη και στις 24/4/2018 με απόφαση της, (η Αποκεντρωμένη), απορρίπτει την προσφυγή της Ελένης Μπίσια γιατί ΔΕΝ έχει εγκριθεί από τον Συντονιστή της, η απόφαση  του Λιμενικού Ταμείου για την  παραχώρηση . Συγκεκριμένα γράφει η απόφαση:

«Η απόφαση αυτή του Λιμενικού Ταμείου Πόρου, δεν έχει εκτελεστό χαρακτήρα πριν από την έγκριση της από την Αποκεντρωμένη..

Με δεδομένο αυτό, ότι δηλαδή δεν  έχει εγκριθεί η απόφαση του Δ.Λ.Τ.Πόρου, δεν υπάρχει και αντικείμενο συζήτησης.

Με απλά λόγια, η Λεονταρίτση δεν έχει άδεια χρήσης του χώρου στην πλαζ στο ΚΑΝΑΛΙ, άρα δεν μπορεί να αναπτύξει ομπρέλες, ξαπλώστρες κ.λ.π.

Με πιο απλά λόγια, πάλι έκθετος είναι ο Γιώργος Αλιφέρης, Πρόεδρος Δ.Λ.Τ.Πόρου και η παρέα του, που ψήφισαν την παραχώρηση αυτή, χωρίς να υπάρχουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά από πλευράς Λεονταρίτση. (Πλην  της φιλίας με τον Δήμαρχο Πόρου).

Για το τέλος κρατήσαμε τούτο. Προχτές, έγινε αυτοψία από την Κτηματική Εταιρεία Δημοσίου στην πλαζ στο Νεώριο Πόρου, επίσης της Λεονταρίτση. Όταν πάρει η κυρία την έκθεση της Κ.Ε.Δ, να μας πει πότε θέλει να μας κεράσει καφέ, για να την αποχαιρετήσουμε από τον Πόρο.

Εκτύπωση