ΚΟΙΝΩΝΙΑΛΙΜΑΝΙΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η υποψηφιότητα του Χριστόφορου Μπουτσικάκη φέρνει τα πάνω κάτω στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ στην Α΄ Πειραιά

 

 

Η εκλογή του Γιάννη Βουτσινά στην θέση του Προέδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά, μπορεί να ανακούφισε πολλούς Νεοδημοκράτες που επιθυμούν να δουν το όνομα τους στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στην Α΄ Πειραιά, αλλά για λίγο.
Εσχάτως ενεφανίσθη από το πουθενά, μια πολλά υποσχόμενη υποψηφιότητα, με δυνατό για τον Πειραιά οικογενειακό όνομα και κομματική στήριξη.

Πρόκειται για Χριστόφορο Μπουτσικάκη,(φωτο), γιο του Γιάννη Μπουτσικάκη και με ισχυρές διασυνδέσεις με την οικογένεια Μητσοτάκη.

Η άλλη δυνατή υποψηφιότητα είναι αυτή του καθηγητή Κώστα Αρβανιτόπουλου, που ήδη ξεκίνησε τον σχεδιασμό της πολιτικής επανεμφάνισης του.

Υποψηφιότητα με κύρος είναι και αυτή του Σπύρου Σπυρίδων, με τεράστια εμπειρία σε όλες της βαθμίδες της Αυτοδιοίκησης, αλλά και με εμπειρία στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Η αναγνωρισιμότητα του Σπυρίδων στα νησιά του Αργοσαρωνικού είναι καθολική.

Σίγουρη θεωρείται και η συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ στην Α! Πειραιά της  δικηγόρου Ζωής Ρούσου και του γιατρού Νίκου Βλαχάκου.

Η συμμετοχή του βουλευτή Κώστα Κατσαφάδου στο ψηφοδέλτιο, είναι πέραν κάθε αμφιβολίας, παρά την λυσσαλέα επίθεση αποδόμησης  που δέχεται από ιστοσελίδα του Πειραιά, δεξιών αποκλίσεων, που τον … στέλνει υποψήφιο Δήμαρχο Πειραιά και την γυναίκα του Νόρα στην Βουλή.

(Το άλλο με τον Τοτό το ξέρει ο συντάκτης της ιστοσελίδας;;;)

Εκτύπωση