ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΣΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΚΟΙΝΩΝΙΑΛΙΜΑΝΙΠΟΡΟΣ

Έγγραφο κόλαφος για το Λιμενικό Ταμείο Πόρου από το Υπουργείο Πολιτισμού,σχετικά με την πλαζ στο Μεγάλο Νεώριο Πόρου

 

 Επιτέλους πρέπει να σταματήσουν οι παρανομίες της πλειοψηφίας και του Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πόρου Γιώργου Αλιφέρη, που λαμβάνουν χώρα στην πλαζ στο Μεγάλο Νεώριο Πόρου,και η ενοικιάστρια Σταματίνα Λεονταρίτση, την θεωρεί τσιφλίκι της αν και αμφισβητείται ακόμη και ο νόμιμος τρόπος παραχώρησης της.

Σήμερα φέρνουμε στο φως της δημοσιότητας πρόσφατο έγγραφο του Υπουργείου Πολιτισμού,Τμήμα ΕΝΑΛΙΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ, με αποδέκτη το Λιμενικό Ταμείο Πόρου,που του επισημαίνονται τα αυτονόητα περί εφαρμογής της σχετικής νομοθεσίας.

Κυρίως όμως, ότι η Σταματίνα Λεονταρίτση δεν έχει ζητήσει σχετική γνωμοδότηση από το αρμόδιο τμήμα για την παραχώρηση χρήσης της πλαζ για το 2018.

Δημοσιεύουμε ολόκληρο το έγγραφο και το αφιερώνουμε σε όλους τους αρμόδιους του Πόρου.

Στον Δήμαρχο του νησιού, στο Λιμεναρχείο Πόρου, σε όλους τους Δημοτικούς συμβούλους και βέβαια στον πρόεδρο του Δ.Λ.Τ. Πόρου Γιώργο Αλιφέρη και στα μέλη της πλειοψηφίας του Ταμείου.

Τέλος το αφιερώνουμε σε όσους Ποριώτες υποκριτικά δηλώνουν ότι αγαπούν το νησί τους και στους λίγους  ακόμη υποστηρικτές της Δημοτικής Αρχής του τόπου τους.

Διαβάστε το σχετικό έγγραφο:
Εκτύπωση