ΚΟΙΝΩΝΙΑΛΙΜΑΝΙΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το θέμα της ημέρας :Γωνία διαφημιστικό μαγαζάκι το ΚΕΛΠΝΟ, με χορό εκατομμυρίων στους εκλεκτούς. 

Το θέμα της ημέρας.
που γράφει ο Βασίλης Λαζαρίδης.
Χορός  εκατομμυρίων για διαφήμιση από το ΚΕΛΠΝΟ, σε μέσα ενημέρωσης,έντυπα, ηλεκτρονικά,site, τηλεοράσεις και άλλα, που δόθηκε το 2014, σύμφωνα με τα στοιχεία που κατέθεσε ο υπουργός  Παύλος Πολάκης. Ευτυχώς που δεν υπάρχουν πλέον οι … ντελάληδες, γιατί με την φόρα που είχαν πάρει, θα έδιναν και σε αυτούς.
Πρώτος σε συνολικό ποσό ο Γιάννης Κουρτάκης με ποσό 1.039.462 ευρώ και έπεται ο Νίκος Καραμανλής με 494.579 ευρώ, ενώ ακολουθούν μετά … οι φτωχοί συγγενείς με 250.000, 200.000, 120.000 και προς τα κάτω.Εντύπωση μας προξενεί η ύπαρξη στην λίστα του Πειραιώτη Σαράντου Ευσταθόπουλου, (piraeuspress .gr), με το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 73.800 ευρώ.(για το έτος 2014).
Ο Παύλος Πολάκης κατέθεσε στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τα σκάνδαλα στην Υγεία, όλα τα στοιχεία που αφορούν τις οικονομικές σχέσεις του Γιάννη Κουρτάκη με Κέντρο Ελέγχου Ειδικών Λοιμώξεων, το ύψος των διαφημιστικών εσόδων και το είδος της εκάστοτε διαφημιστικής καμπάνιας αλλά και το διαφημιστικό κόστος ενός εκάστου άρθρου, που δημοσιεύθηκε στα Μέσα, που διαθέτει ο εκδότης.
Ο Αναπληρωτής Υπουργός έκανε λόγο για υπερτιμολογήσεις και για εξαιρετικά χουβαρνταλίκια του ΚΕΕΛΠΝΟ έναντι του εκδότη, αφού η τιμολόγηση για ένα άρθρο για την Πολιομυελίτιδα στην Αφρική έφθασε πάνω από 14.000 ευρώ, ποσό ομολογουμένως ασύλληπτο για τα εκδοτικά – διαφημιστικά δεδομένα της αγοράς.

Τελικά πόσα σκάνδαλα μπορεί να σηκώσει ο Έλληνας πολίτης αγαπητοί μου αναγνώστες;

Βασίλης Λαζαρίδης
Δημοσιογράφος
Διευθυντής  mellon.gr
Εκτύπωση