ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΚΟΙΝΩΝΙΑΠΟΡΟΣΥΔΡΑ

Το θέμα της ημέρας :Πότε το Α.Τ Πόρου θα πράξει τα νόμιμα μετά την καταγγελία της Ρίτας Μάνδηλα

 

Το θέμα της ημέρας,
που γράφει ο Βασίλης Λαζαρίδης.

Η καταγγελία – αναφορά της Ρίτας Μάνδηλα στο Α.Τ Πόρου, εισαγγελέα κ.λ.π, «ξύπνησε» τούς εντεταλμένους για την νομιμότητα φορείς του Πόρου και την ίδια την αντιπολίτευση του Δήμου.

Η Μάνδηλα καταγγέλει ότι είναι παράνομο οι οδηγοί του εργολάβου καθαριότητας  στον Πόρο, να οδηγούν υπηρεσιακά οχήματα του Δήμου, για την εκτέλεση  έργου της εργολαβίας. Μια ίδιου περιεχομένου καταγγελία για τον Δήμο Υδραίων, οδήγησε στο αυτόφωρο τον Δήμαρχο του νησιού αλλά και τους οδηγούς του εργολάβου. Στον Πόρο, απο τις 12/4/2018 που υπεβλήθη η καταγγελία της Μάδηλα, το Α.Τ Πόρου ακόμη ανέχεται οι οδηγοί του εργολάβου να οδηγούν δημοτικά αυτοκίνητα.

Το ωραίο είναι οτι, οι οδηγοί υπάλληλοι του Δήμου Πόρου, επειδή δεν έχουν πλέον αντικείμενο εργασίας, τους στέλνει ο Δήμαρχος να κάνουν τούς υδραυλικούς, να κλαδεύουν δένδρα και άλλες εργασίες που δεν προβλέπονται απο την ειδικότητα τους.

Να κλείσω με δυο πληροροφορίες. Το Α.Τ.Πόρου ετοιμάζεται για να παρέμβει, ενώ την επόμενη εβδομάδα, μόλις συγκροτηθεί σε σώμα το νέο Δ.Σ. της ΠΟΕ-ΟΤΑ, που προέκυψε μετά τις τελευταίες εκλογές, θα επισκεφθεί τον Δήμαρχο Πόρου για το θέμα αυτό.

Βασίλης Λαζαρίδης
Δημοσιογράφος
Διευθυντής  mellon.gr
Εκτύπωση