ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΚΟΙΝΩΝΙΑΛΙΜΑΝΙΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Γιάννης Μώραλης: Τα πάντα όλα ο Μαρινάκης , για τον Δήμο Πειραιά

«Όλοι μαζί και φυσικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης που είναι και θα είναι πάντα δίπλα μας και βεβαίως θα είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό μας, εάν είναι δυνατόν κάτι τέτοιο λόγω των δικαστικών εμπλοκών που του έχουν φορτώσει. 

Αλλά και να μη μπορεί να είναι υποψήφιος θα μας στηρίζει όπως το κάνει μέχρι στιγμής γιατί πάνω από όλα αγαπάει τον Πειραιά και θέλει με κάθε τρόπο να τον βοηθήσει».

Αυτό τόνισε σε μαραθώνια συνέντευξη που έδωσε στο ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ 90,4 και την εκπομπή «ΛΟΓΟΣ και ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ» ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο οποίος παράλληλα απάντησε και σε ερωτήσεις που έκαναν ακροατές του σταθμού.

Ο κ. Μώραλης υπογράμμισε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει αποδείξει πως αποτελεί κεφάλαιο για την πόλη και γι αυτό οι Πειραιώτες καταδικάζουν τις μεθοδεύσεις εκείνων που θέλουν να τον κρατήσουν μακριά από το Δήμο και του συμπαρίστανται με όλες τις δυνάμεις τους όπως άλλωστε και ολόκληρος ο συνδυασμός «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ».
Συνεχίζοντας τον Μαρινάκειο ύμνο του ο Δήμαρχος Πειραιά στο κλείσιμο της συνέντευξης του είπε:
«Όσον αφορά το γήπεδο, που έχει εξαγγελθεί να γίνει στην Φαλήρου, στο παλιό αμαξοστάσιο των λεωφορείων που ανήκει στο Δήμο, ο κ. Μώραλης είπε πως ο Δήμος έχει αποφασίσει να παραχωρήσει την έκταση για να γίνει γήπεδο 11×11, αλλά η συμφωνία προβλέπει ότι το γήπεδο θα το κατασκευάσει ο Ολυμπιακός.  Κατά συνέπεια, περιμένουμε πότε θα μας πει ο Ολυμπιακός, ή πότε θα επιλέξει ο κος. Μαρινάκης το χρόνο για να γίνει το γήπεδο».

Σημείωση mellon.gr: Δεν είμαστε στο studio του Ρ/Σ κατά την διάρκεια αυτής της συνέντευξης και δεν παίρνουμε όρκο για αυτό που μας μετέφεραν. Ότι δηλαδή, υπήρχε μέσα στον χώρο μια τεράστια φωτογραφία του Μαρινάκη και στην βάση της έκαιγε θυμίαμα, ευγενική προσφορά του σταθμού.

Εκτύπωση