ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΟΡΟΣΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Σπύρος Λάζαρης: Σε είκοσι μέρες από σήμερα, η πλαζ στο Μοναστήρι Πόρου θα λειτουργεί και θα είναι το στολίδι του νησιού μας.

Αυτή την διαβεβαίωση έδωσε ο επιχειρηματίας Σπύρος Λάζαρης στον  Διευθυντή του mellon.gr δημοσιογράφο Βασίλη Λαζαρίδη,σε τηλεφωνική συνομιλία που είχαν μετά από σχετικό δημοσίευμα μας, ξεκαθαρίζοντας  του και την βασική αιτία της καθυστέρησης ανοίγματος της πλαζ.

Δεν ανοίξαμε την πλαζ στο Μοναστήρι Πόρου, για λόγους πάνω από την θέληση μας

Σύμφωνα με τον επιχειρηματία, έχουν κολλήσει στην αποξήλωση της αυθαίρετης τσιμεντένιας πλατφόρμας από την Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου, στις άδειες για τα υπόγεια δίκτυα που θα υποστηρίζουν την λειτουργία της πλαζ και σε άλλα δευτερευούσης σημασίας θέματα, που κολλάνε όμως την εξέλιξη των εργασιών της πλαζ.
Εμείς από την πλευρά μας, τόνισε ο Σπύρος Λάζαρης, έχουμε ήδη προμηθευτεί τις ξαπλώστρες, τις ομπρέλες και όλα όσα  χρειάζονται για τον εξοπλισμό της παραλίας.
Μας αδικήσατε λοιπόν στο δημοσίευμα σας, κατέληξε ο γνωστός επιχειρηματίας.
Πήραμε μια πλαζ που ήταν  Τουριστική δυσφήμιση για το νησί μας και θα την μετατρέψουμε  σε στολίδι για τον Αργοσαρωνικό.
Κλείνοντας, απεκάλυψε πως ετοιμάζει μια επιχειρηματική κίνηση «ματ», που θα αλλάξει την λειτουργικότητα της πλαζ, δίνοντας της Ευρωπαϊκό αέρα.
Εκτύπωση