ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΚΟΙΝΩΝΙΑΛΙΜΑΝΙ

Γιατί δεν θα είναι ξανά υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά ο Μώραλης

 

Μπορεί ο Μώραλης να λέει δεξιά και αριστερά ότι θα είναι και πάλι υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά, αλλά λογαριάζει χωρίς τον συνδυασμό του, που έχει άλλες επιλογές.
Η πλειοψηφία των μελών του «Πειραιάς Νικητής», έχουν πειστεί πως ο Μώραλης «κάηκε» με την υπόθεση Μαρινάκη και την ταύτιση του με την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Σε συνδυασμό μάλιστα με την πλήρη ανυπαρξία έργου στον Πειραιά καθώς και την ανυπαρξία σχεδιασμού για τον Πειραιά του μέλλοντος, στέλνουν τον Μώραλη στα πολιτικά αζήτητα,που έτσι κι αλλιώς ανήκει.
Ήδη, στελέχη του ΚΙΝΑΛ,παρά τις δηλώσεις της Γεννηματά, συζητούν για συγκρότηση νέου συνδυασμού με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στον Πειραιά, αλλά και με το Λιμάνι της Αγωνίας,για μεγάλο Ενωτικό και νικηφόρο συνδυασμό.
Ποιοι πρωταγωνιστούν στο άδειασμα Μώραλη από τον συνδυασμό του;
Ένας Πρόεδρος Δημοτικής Επιχείρησης, Αντιδήμαρχος του και τρεις με τέσσερις Δημοτικοί του Σύμβουλοι. Διασπασμένοι πάντως είναι και στην οικογένεια του Ολυμπιακού που πιστεύουν, ότι ο Μώραλης από την θέση του Δημάρχου Πειραιά, δεν έπραξε περισσότερα για να μην βρεθεί στην θέση που βρίσκεται ο Μαρινάκης.
Εκτύπωση