ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΣΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΚΟΙΝΩΝΙΑΠΟΡΟΣ

Το θέμα της ημέρας :Πότε θα έρθει ο Μεσσίας της αντιπολίτευσης του Πόρου;

 

Το θέμα της ημέρας,
που γράφει ο Βασίλης Λαζαρίδης.

Είναι κοινά αποδεκτό στην τοπική κοινωνία του Πόρου,πως η Δημοτική Αρχή του τόπου,κάθε μέρα διαπράττει και μια πολιτική γκάφα σε βάρος των πολιτών και του νησιού.

Τελευταίο κατόρθωμα της, είναι η απόρριψη της απόφασης του Λιμενικού Ταμείου,(πρόεδρος ο Γιώργος Αλιφέρης), για την παραχώρηση της πλαζ στο Ασκέλι Πόρου.

Η απόφαση της Αποκεντρωμένης και το σκεπτικό – κόλαφος για την παρεούλα του Δ. Λ.Τ.Πόρου, απέδειξαν πως κακώς έχουν εμπιστευθεί την Διοίκηση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πόρου στην σημερινή πλειοψηφία του Διοικητικού Συμβουλίου του.

Αυτή είναι η τελευταία  «ορατή» πολιτική ανικανότητα της,ενώ η επόμενη είναι  θέμα χρόνου να συντελεστεί.

Τι πράττει η αντιπολίτευση θα αναρωτηθεί κάποιος;

Ποια αντιπολίτευση, απαντάμε εμείς;

Το ακέφαλο σκορποχώρι των Δημοτικών Συμβούλων χωρίς συγκρότηση, δομή και πολιτικό λόγο, όχι μόνον δεν επιτελεί τον ρόλο για τον οποίον ψηφίστηκαν,  αλλά απεναντίας ενισχύουν  και την πολιτική αυθαιρεσία της Δημοτικής Αρχής Πόρου.

Δυστυχώς για αυτούς,ελλείψει ηγέτη τους, δεν κεφαλαιοποιείται η αγανάκτηση και η αποστροφή του κόσμου προς την σημερινή Δημοτική Αρχή και στο πρόσωπο του Δημάρχου Γιάννη Δημητριάδη.

Τα κατά καιρούς ονόματα που έχουν ακουστεί ως υποψήφιοι Δήμαρχοι του Πόρου, δεν συγκίνησαν ιδιαίτερα τους ψηφοφόρους του νησιού,με αποτέλεσμα να ξεχαστούν σύντομα και να ναυαγήσουν τα όνειρα τους.

Πότε λοιπόν θα εμφανιστεί ο περιούσιος Μεσσίας για να «καταλύσει τον Ναό και να τον ξανακτίσει»;

Ελπίζουμε γρήγορα, γιατί αν αργήσει, ο επόμενος Δήμαρχος Πόρου θα είναι (και πάλι), ο Γιάννης Δημητριάδης!!!

 

Βασίλης Λαζαρίδης
Δημοσιογράφος
Διευθυντής  mellon.gr
Εκτύπωση