ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΣΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΚΟΙΝΩΝΙΑΠΟΡΟΣΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ανοχύρωτος ο Πόρος σε έκτακτα ιατρικά περιστατικά

Το τροχαίο ατύχημα που συνέβη σε Αστυνομικό υπάλληλο στις 6:30πμ, στην στροφή πλησίον του κινηματογράφου Πόρου ανέδειξε δυστυχώς την ανύπαρκτη ετοιμότητα και ιατρική φροντίδα για την κάλυψη εκτάκτων περιστατικών στο νησί μας και μάλιστα στην καρδιά της τουριστικής σαιζόν, όπου ο πληθυσμός του έχει υπερτριπλασιαστεί.

Πάνω απο μιάμιση ώρα χρειάστηκε για να φθάσει ο τραυματισμένος στο κεφάλι αστυνομικός στο Κέντρο Υγείας Γαλατά, αφού  περίμεναν να επιληφθεί του ατυχήματος, ευτυχώς, ευσυνείδητος ιδιώτης ιατρός,  που διαμένει όμως  στον Γαλατά.
Καλό θα ήταν η Δημοτική αρχή αντί για πομπώδεις εξαγγελίες απο το 2017 περί υπουργικών αποφάσεων για ίδρυση και άμεση λειτουργία πολυδύναμων, αλλά δυστυχώς ανύπαρκτων ιατρείων,
ή παλιότερα, δεσμεύσεων …για ελικόπτερα μεταφοράς ασθενών,  να αναλάβει τις ευθύνες της απέναντι στον Τόπο και να διασφαλίσει στοιχειώδη ετοιμότητα για την αντιμετώπιση τουλάχιστον τέτοιων εκτάκτων περιστατικών.
Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά για τον  Αστυνομικό του Α.Τ. Πόρου που όπως πληροφορηθήκαμε παραπέμφθηκε για περαιτέρω εξετάσεις σε νοσοκομείο.

Εκτύπωση