ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΚΟΙΝΩΝΙΑΣΑΛΑΜΙΝΑ

Γιάννης Τσαβαρής. ”Καμιά ανοχή στην διαφαινόμενη διαφθορά”

Από την πρώτη στιγμή που έπεσε στην αντίληψη μου η πιθανή εμπλοκή παραγόντων -θεσμικών αλλά και  εξωθεσμικών- του Δήμου μας σε σκάνδαλο διαφθοράς, αλλά και για να διαλευκάνω το πολιτικό σκηνικό από σκιές και να προστατεύσω τον Δήμο μας από διασυρμό, ζήτησα από 20 Αυγούστου 2018 από την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κα Μαρία Πολύζου με έγγραφό μου να φέρει το θέμα προς συζήτηση σε έκτακτη συνεδρίαση ώστε με ομόφωνη απόφαση μας να προσφύγουμε στην δικαιοσύνη.

Δυστυχώς μέχρι και σήμερα αυτό δεν κατέστει δυνατόν για δικούς της λόγους, που προφανώς μόνον η πλειοψηφία γνωρίζει κρατώντας το σώμα σκοπίμως στο σκοτάδι!

Σήμερα μετά την τροπή που πήρε το όλο θέμα των βίντεο με την δημοσιοποίηση τους μετά το διαδίκτυο και στα Πανελληνίου εμβέλειας κανάλια  δηλώνω πως κανένας από τους 17 Δημοτικού Συμβούλους της πλειοψηφίας, δεν θα ‘χει θέση στον δικό μου συνδυασμό τώρα ή στο μέλλον.

Μπορεί να τους σέβομαι ως άτομα και προσωπικότητες, πλην όμως στον συνδυασμό μου δεν θα τους δεχτώ, μια και με την σιωπή τους και την μη έγκαιρη αντίδρασή τους γίνονται συμμέτοχοι στο μεγαλύτερο σκάνδαλο που γνώρισε το νησί μας.

Γιάννης Τσαβαρής

Δημοτικός Σύμβουλος

τ. Δήμαρχος Σαλαμίνας

Εκτύπωση