ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣΑΛΑΜΙΝΑ

Γιάννης Τσαβαρής: Η φαρσοκωμωδία πρέπει να λάβει και θα λάβει τέλος

Αγαπητοί συνδημότες,

Με έκπληξη παρακολουθούμε την εμμονή της Δημάρχου, να παραμείνει «αγκιστρωμένη» στην καρέκλα της, όταν μετά το σάλο πού έχει δημιουργηθεί σε Πανελλαδικό πλέον επίπεδο, εκείνη και οι συνεργάτες της κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν.

Κυρίως όμως η κ. Δήμαρχος, που παρά την κατά γενική ομολογία κατακραυγή και καταδίκη των πράξεων που φέρονται να έλαβαν χώρα σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο νησί μας, με πρωταγωνιστή πολύ (πιο πολύ δεν γίνεται) συγγενικό της πρόσωπο αλλά και αναφορά από τους συμμετέχοντες στο όνομά της, συνεχίζει να νομίζει …πως ψιχαλίζει.!!!

Τελευταίο παράδειγμα, η πρόσκληση-πρόκληση που λάβαμε ως μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για την εκλογή νέου-νέας Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου την Κυριακή στις 14/10/2018, μετά την πρόσφατη παραίτηση της μέχρι τώρα Προέδρου.

Κατά την κ. Νάννου λοιπόν και τους συν αυτή το ΜΟΝΟ που μένει να αντικατασταθεί μετά από όλο αυτό το χάλι που δυσφήμησε το νησί μας, είναι η παραιτηθείσα Πρόεδρος και όλα τ’ άλλα καλώς καμωμένα.!!!

Όμως έως εδώ και μη παρέκει!!!

Κυρία Δήμαρχε και Κύριοι και Κυρίες Δημοτικοί Σύμβουλοι, που εξακολουθείτε να στηρίζετε πολιτικά μία Δήμαρχο που για λόγους πολιτικής ευθιξίας έπρεπε ΗΔΗ να είχε παραιτηθεί εδώ και πολύ καιρό, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

Ζητούμε, για άλλη μια φορά, την εδώ και τώρα παραίτησή της από την θέση της Δημάρχου (εφαρμογή του Ν.4555, άρθρ.41, παρ.1), και την περαιτέρω αντικατάστασή της.

Μόνο μετά από αυτήν την πολιτικώς επιβεβλημένη πράξη, θα πρέπει το Δημοτικό Συμβούλιο να εκλέξει νέο ή νέα Πρόεδρο .

Κυρίες και Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, φέρετε τεράστια πολιτική ευθύνη αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση.

Η φαρσοκωμωδία πρέπει να λάβει και θα λάβει τέλος.

Γιάννης Τσαβαρής

Δημοτικός Σύμβουλος

τ. Δήμαρχος Σαλαμίνας

Εκτύπωση