ΚΟΙΝΩΝΙΑΛΙΜΑΝΙΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολύ ψηλά εξελέγη στην νέα Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ, ο Πειραιώτης Χριστόφορος Μπουτσικάκης

Πολύ ψηλά, στην 13η θέση και… τυχερή εξελέγη στην νέα Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ, ο Χριστόφορος Μπουτσικάκης ο οποίος όπως ακούγεται θα είναι υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας στην Α΄Πειραιά.

Το γνωστό στέλεχος της ΝΔ, που ανήκει στον στενό κύκλο των ανθρώπων του Κυριάκου Μητσοτάκη, υπογράμμισε μεταξύ άλλων στην ομιλία του από το βήμα του 12ου Τακτικού Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας πως «βαδίζουμε προς τη μεγάλη εκλογική μάχη με αισιοδοξία, επίγνωση και αυτοπεποίθηση»

Στην παρέμβασή του ο κ. Μπουτσικάκης περιέγραψε το παραγωγικό μοντέλο που έχει ανάγκη η χώρα και που αποτελεί πρόταγμα της Νέας Δημοκρατίας : «λιγότεροι φόροι- χαμηλότερες εισφορές» και προσέλκυση νέων επενδύσεων για τη δημιουργία νέων και μόνιμων θέσεων εργασίας καυτηριάζοντας παράλληλα την οικονομική πολιτική που ακολουθεί η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι «η ιδεοληπτική τους πολιτική στην οικονομία οδηγεί σε ένα κακέκτυπο παραγωγικό μοντέλο που πηγαίνει την Ελλάδα πίσω».

«Τα πρωτοφανή φαινόμενα ανομίας και η έξαρση της εγκληματικότητας που ζούμε σήμερα, ακόμη και μέσα στα πανεπιστήμια, αποδεικνύουν ότι και σε αυτό τον τομέα η Ελλάδα είναι μια ακυβέρνητη χώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μπουτσικάκης και συνέχισε λέγοντας ότι «η ασφάλεια είναι δικαίωμα των πολιτών και απαραίτητη προϋπόθεση για να ζουν ελεύθερα και να δρουν ανεμπόδιστα σε ένα κράτος-δικαίου».

Ο. κ. Μπουτσικάκης έκλεισε την ομιλία του με έναν αέρα σιγουριάς και αισιοδοξίας τονίζοντας ότι «με οδηγό τις θέσεις μας και το κοστολογημένο μας πρόγραμμα θα βάλουμε τέλος στο διχασμό, θα φέρουμε πίσω στην πατρίδα την ξενιτεμένη γενιά και θα ξαναφέρουμε το χαμόγελο στα πρόσωπα των Ελλήνων».

Εκτύπωση